Schuif aan bij de digitale ronde tafel!

'Configure-to-Order voor OEM': Fit-for-the-future 

Na het succes van de vorige sessies organiseren wij weer een digitale ronde tafel. Komen de volgende punten bekend voor?

  • Merkt u dat u steeds weer “hetzelfde, maar dan net iets anders” aan het maken bent?
  • Heeft uw organisatie hierdoor steeds vaker last van verstoringen, kwaliteitsproblemen en uiteenlopende verwachtingen tijdens de orderverwerking?
  • Is uw KPI “aantal uur voor order intake/mln € omzet” afgelopen jaren gestegen doordat er steeds meer tijd aan “order” of “sales engineering” wordt besteed?
  • Merkt u dat uw gemiddelde orderdoorlooptijd steeds verder oploopt doordat u voor uw klant specifieke orders aan het ontwikkelen bent?  Hoe gaat u uw order intake verder digitaliseren?

Wij hebben gemerkt dat er veel vragen spelen bij verschillende OEM’s die veel met elkaar gemeen hebben.  Configure-to-Order of Smart Customization kan wellicht grote voordelen bieden voor uw ordercreatieproces!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van Confgure to Order bij toonaangevende OEM-
ers in Nederland willen wij in deze digitale ronde tafel kennis en ervaring delen. We gaan in deze ronde tafel met management leden en productmanagers van OEM organisaties in gesprek over drivers en drempels. We willen samen een 'stip op de horizon' en kansen schetsen en bespreken welke concrete stappen u kunt zetten om van Configure-to-Order een succes te maken.

Details; de ‘digitale ronde tafel’ duurt ongeveer 50 minuten en start op 30 maart 2021 om 16.00 uur via MSTeams. 

Vul het aanmeld formulier in om u aan te melden, er is maximaal plaats voor 10 personen (deelname is bedoeld voor Management leden en productmanagers van OEM organisaties).